Jong Talenten

Pagina

Wil je op een hoger niveau gaan turnen, en mee gaan doen aan wedstrijden?  Bij gebleken geschiktheid kan je er dan voor kiezen om mee te gaan trainen met de turnselectie in de turnhal.

Hoe weet je of je daarvoor geschikt bent? Daarvoor wordt tenminste één keer per jaar een jongtalenttest georganiseerd voor meisjes van 6-8 jaar.  Gaat die test goed, dan wordt je uitgenodigd om een aantal proeftrainingen mee te doen in de turnhal. Daarna wordt door het trainersteam besloten of je mag blijven trainen bij de turnselectie.

Het trainen bij de turnselectie houdt het volgende in: je gaat eerst deel uitmaken van de “onderbouw” groep en gaat dan 2 keer per week trainen, op maandag en vrijdag 2 of 2,5 uur. In totaal train je dan dus 4 tot 5 uur per week. Als je ouder wordt gaat er 3 keer per week getraind worden om aan wedstrijden mee te kunnen doen, een flinke tijdsinvestering dus! Het grote aantal trainingsuren en de intensieve begeleiding die je daarbij krijgt van het trainersteam betekenen ook dat de contributie flink hoger is. Informatie over de contributietarieven van de turnselectie vind je hier op de website.

Wil je meer informatie over het wedstrijdturnen van onze turnselectie klik dan hier.

Wil je meer informatie ontvangen over de jongtalentgroep, mail dan naar: jongtalent@mobilee-woerden.nl