Verenigingskleding

Pagina

Wedstrijdkleding turnselectie

Vanaf seizoen 2021-22 zijn er nieuwe wedstrijdpakjes turnpakjes voor de meisjes en dames van de Mobilee turnselectie. Samen met een mooi zwart jasje, met Mobilee logo en een zwarte sportlegging is de outfit voor de turnselectie compleet.


Wisten jullie dat je met de kortingscode “GVMOBILEE12” altijd korting krijgt op het assortiment van Sparkle and Dream? Ook zijn daar de jasjes, legging en turnbroekjes bij te bestellen mocht dat je willen.

Recreatief Turnen

De Mobilee-turnpakjes voor Recreatief Turnen zijn te koop bij TT-Gymnastics in Utrecht (via de webshop of in de winkel).  Het betreft model V500.
De prijs van de pakjes is 45,00 euro voor de kleine maten en 46,50 euro voor de grotere maten.

Vraag en Aanbod

Opname van een advertentie hieronder is gratis. U kunt via de Contact-pagina op deze website melden wat u vraagt of aanbiedt. Vermeld daarbij de naam van het artikel, model (indien van toepassing), maat, vraagprijs, en uw telefoonnummer en/of e-mailadres. Als het artikel is gekocht/verkocht, meldt u dat weer via de Contact-pagina, zodat we de advertentie kunnen verwijderen. Als u niets meldt wordt de advertentie na 3 maanden verwijderd.

Gevraagd

Wedstrijd turnpakje Mobilee
Maat: 164
kimvermey@hotmail.com


Aangeboden

Recreatief turnpakje van Mobilee
Model: V500
Maat: 140

Vraagprijs: €12,50
Tel.nr/WhatsApp: 0655796280
rruitenburg@hotmail.com


Wedstrijd turnpakje Mobilee
Maat: 152
Vraagprijs: €15,00
kimvermey@hotmail.com