Clubkampioenschappen Turnen

Pagina

Zaterdag 25 juni 2022 is het zover. De CLUBKAMPIOENSCHAPPEN van Mobilee zullen dan plaatsvinden in sporthal ‘Snellerpoort’ aan de Steinhagenseweg te Woerden.

In verschillende leeftijdsgroepen zal ieder turnend lid van onze vereniging de kans krijgen zijn of haar kunnen aan de jury, familie en bekenden te tonen. Hoe het programma er exact uit zal zien, is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Iedereen turnt op zijn of haar eigen niveau, dus als je iets niet kunt of misschien pas kort op turnen zit dan geeft dat niets. We houden daar zoveel mogelijk rekening mee.

Om vroegtijdig duidelijkheid te krijgen over het aantal deelnemers, vragen wij alle leden om zich voor 20 mei 2022 in te schrijven. (turnselectie leden hoeven zich niet in te schrijven, de clubkampioenschappen behoort tot hun wedstrijdschema)

Inschrijven kan met deze link:  https://forms.gle/j5mTvQ1VwDYitKyT8

Wij hopen dat jullie allemaal mee zullen doen!

Bij twijfel over eventuele deelname vragen wij je toch aan te melden. Het is voor de organisatie makkelijker om deelnemers te schrappen dan ze later toe te voegen. 

Mochten er vragen zijn dan kun je daarvoor terecht bij de leiding of door een mailtje te sturen naar: clubkampioenschappen@mobilee-woerden.nl

Vriendelijke groeten
Leiding Mobilee Woerden

Let op: Tijdens de wedstrijd dient de kleding van Mobilee gedragen te worden. Voor de meisjes is dit het Mobilee turnpakje. Het turnpakje is te bestellen bij TT-Gymnastics in Utrecht via de volgende link https://www.tt-gymnastics.nl/turnpakjes/turnpakje-zonder-mouw-zwart-velours-zilver-en-blauw-wetlook-v500.html Voor de jongens zijn we nog bezig met kleding. Na inschrijving zullen we hier informatie over delen.

Oefenstof recreatief turnen sprong:

Sprongtabel Clubkampioenschappen Mobilee

Oefenstof recreatief turnen jongens:

Jongens Brug gelijke liggers

Jongens Lange mat

Jongens Rek

Oefenstof recreatief turnen meisjes:

Recreatie Balk M1 tm M4

Recreatie Brug ongelijk MT tm M4

Recreatie Lange mat M1 tm M4

Link naar YouTube filmpjes van de oefenstof recreatief turnen:

https://www.youtube.com/channel/UC1Z5lJYnI9ySwWcGg2HLecg