Clubkampioenschappen Turnen

Pagina

Zaterdag 6 april 2024 houden we weer onze CLUBKAMPIOENSCHAPPEN TURNEN van Mobilee! Die zullen plaatsvinden in sporthal Snellerpoort aan de Steinhagenseweg te Woerden.

In verschillende leeftijdsgroepen zal ieder turnend lid van onze vereniging de kans krijgen zijn of haar kunnen aan de jury, familie en bekenden te tonen. Hoe het programma er exact uit zal zien, is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Iedereen turnt op zijn of haar eigen niveau, dus als je iets niet kunt of misschien pas kort op turnen zit dan geeft dat niets. We houden daar zoveel mogelijk rekening mee.

Mochten er vragen zijn dan kun je daarvoor terecht bij de leiding of door een mailtje te sturen naar: clubkampioenschappen@mobilee-woerden.nl

Let op: Tijdens de wedstrijd dient de kleding van Mobilee gedragen te worden. Voor de meisjes is dit het Mobilee turnpakje. Het turnpakje is te bestellen bij TT-Gymnastics in Utrecht via de volgende link https://www.tt-gymnastics.nl/turnpakjes/turnpakje-zonder-mouw-zwart-velours-zilver-en-blauw-wetlook-v500.html Voor de jongens zijn we nog bezig met kleding. Na inschrijving zullen we hier informatie over delen.

Oefenstof recreatief turnen sprong:

Sprongtabel Clubkampioenschappen Mobilee

Oefenstof recreatief turnen jongens:

Jongens Brug gelijke liggers

Jongens Lange mat

Jongens Rek

Oefenstof recreatief turnen meisjes: