Clubkampioenschappen Turnen

Pagina

De Mobilee Clubkampioenschappen van 2024 zitten er weer op!

Hier zijn de uitslagen:

Uitslagen baan 1

Uitslagen baan 2


Zaterdag 6 april 2024 houden we weer onze CLUBKAMPIOENSCHAPPEN TURNEN van Mobilee! Die zullen plaatsvinden in sporthal Snellerpoort aan de Steinhagenseweg in Woerden.

In verschillende leeftijdsgroepen zal ieder turnend lid van onze vereniging de kans krijgen zijn of haar kunnen aan de jury, familie en bekenden te tonen. Hoe het programma er exact uit zal zien, is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Iedereen turnt op zijn of haar eigen niveau, dus als je iets niet kunt of misschien pas kort op turnen zit dan geeft dat niets. We houden daar zoveel mogelijk rekening mee.

Mochten er vragen zijn, dan kun je daarvoor terecht bij de leiding of door een mailtje te sturen naar:  mobileeclubkampioenschappen@gmail.com

Let op: Tijdens de wedstrijd dient de kleding van Mobilee gedragen te worden. Voor de meisjes is dit het Mobilee turnpakje. Het turnpakje is te bestellen bij TT-Gymnastics in Utrecht via de volgende link https://www.tt-gymnastics.nl/turnpakjes/turnpakje-zonder-mouw-zwart-velours-zilver-en-blauw-wetlook-v500.html Voor de jongens zijn we nog bezig met kleding. Na inschrijving zullen we hier informatie over delen.

Oefenstof recreatief turnen meisjes 2024:

Lange mat 2024

Brug ongelijk 2024

Balk 2024

Sprongtabel Clubkampioenschappen Mobilee

Oefenstof recreatief turnen jongens 2024:

Rek jongens 2024

Lange mat jongens 2024

Brug gelijke liggers jongens 2024

Sprongtabel Clubkampioenschappen Mobilee