Contributie

Pagina

Hieronder vindt u per afdeling de contributietarieven. Het jaarbedrag van de contributie wordt in rekening gebracht in 11 maandtermijnen (niet in augustus). In het contributiebedrag is de bondscontributie die wij voor ieder lid aan de KNGU moeten afdragen verrekend. Meer informatie over de bondscontributie vind je hier.

Het incasseren van de contributie gaat per automatische incasso. Betaling op factuur is ook mogelijk, maar dan wordt een toeslag van 1,50 euro per factuur in rekening gebracht.

Contributietarieven per 01-01-2024

Financiële ondersteuning voor leden met een laag inkomen

Heeft u te maken met een laag inkomen en bent u lid van een vereniging? Dan kan het betalen van contributie veel stress opleveren. Gemeente Woerden heeft daarom de Declaratieregeling: via deze regeling kunt u een vergoeding krijgen voor verschillende kosten, zoals de contributie voor uw lidmaatschap.

Via de Declaratieregeling kunnen gezinnen met lage inkomens per gezinslid in 2023 jaarlijks tot wel € 245,- vergoed krijgen van Gemeente Woerden. Mensen met een bijstandsuitkering doen automatisch mee met de Declaratieregeling, zij kunnen via Ferm Werk kosten declareren met behulp van een declaratieformulier. Andere mensen met een laag inkomen (tot maximaal 120% van de bijstandsnorm) kunnen bij Ferm Werk een aanvraag indienen.

Meer weten? Kijk dan hier.
Deze Declaratieregeling geldt ook voor inwoners van gemeenten Montfoort en Oudewater.

Wellicht dat ook de stichting Leergeld iets voor u kan betekenen. Kijk op Leergeld Nederland | Alle kinderen mogen meedoen. Want nu meedoen is straks meetellen!