Kleutergym

Pagina

Kleuters (3 t/m 6 jaar) hebben plezier in bewegen. Elke stoeprand, bank of iets dergelijks nodigt hen uit om te bewegen, te spelen en te ontdekken. De kleuter maakt een enorme ontwikkeling door, waarbij deze drang tot bewegen erg belangrijk is. Kinderen hebben echter vaak te weinig ruimte om optimaal te kunnen bewegen. Binnen de kleutergym bieden wij verschillende situaties aan om te bewegen. Rollen, springen, duikelen, zwaaien, schommelen, klimmen en klauteren komen aanbod in onze lessen. Elke gymles ziet er weer anders uit. We stimuleren alle kinderen op eigen hun niveau tot bewegen. Natuurlijk is het van groot belang kinderen al jong in aanraking te laten komen met sport.

Alle kinderen kunnen twee proeflessen gratis meedoen om te ervaren of de kleutergym bij hen past. Voor kleutergym gelden geen speciale kleding-eisen. Doe een gemakkelijk zittend shirt en broekje aan, en aan de voeten gym- of turnschoentjes.

De eerste keer dat een kleuter in de les meedoet is het misschien nogal spannend, zowel voor het kind als de ouder(s). Bij de eerste les mag een  ouder daarom aan de kant in de zaal gaan zitten om het zelf mee te maken. Bij de volgende lessen is het niet toegestaan dat ouders in de zaal aanwezig zijn.

Belangstelling? Vraag een proefles aan!

Als de les niet vol is (kijk daarvoor op het lesrooster) vraag dan een proefles aan door een mail te sturen naar ledenadministratie@mobilee-woerden.nl, en vermeld daarin de naam en geboortedatum van het kind. De proefles is gratis, maar ook de 2e les is nog een gratis proefles!