Clubkampioenschappen 2024

Standaard

Zaterdag 6 april 2024 is het zover. De Clubkampioenschappen van Mobilee vinden dan plaats in sporthal ‘Snellerpoort’ aan de Steinhagenseweg in Woerden. In verschillende leeftijdsgroepen krijgt ieder turnend lid van onze vereniging de kans zijn of haar kunnen aan de jury, familie en bekenden te tonen. Hoe het programma er exact uit zal zien, is afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Inschrijven
Iedereen turnt op zijn of haar eigen niveau, dus als je iets niet kunt of misschien pas kort op turnen zit dan geeft dat niets. We houden daar zoveel mogelijk rekening mee

Om vroegtijdig duidelijkheid te krijgen over het aantal deelnemers, vragen wij alle leden om zich uiterlijk 18 februari 2024 in te schrijven. 
(Leden van de turnselectie doen automatisch mee en worden door de leiding ingeschreven.)

Inschrijven kan met deze link: https://forms.gle/VaxeAbzwbZdEKsza9.
Wij hopen dat jullie allemaal meedoen! 

Bij twijfel over eventuele deelname vragen wij je toch aan te melden. Het is voor de organisatie makkelijker om deelnemers te schrappen dan ze later toe te voegen. Mochten er vragen zijn dan kun je daarvoor terecht bij de leiding of door een mailtje te sturen naar: mobileeclubkampioenschappen@gmail.com

Kleding
Let op: tijdens de wedstrijd dient de kleding van Mobilee gedragen te worden.
Voor de meisjes is dit het Mobilee turnpakje. Het turnpakje is te bestellen bij TT-Gymnastics in Utrecht via de volgende link: https://www.tt-gymnastics.nl/turnpakjes/turnpakje-v500-zwart-turquoise.html.

Er worden ook turnpakjes tweedehands aangeboden via https://mobilee-woerden.nl/verenigingskleding/.

Voor de jongens is er ook Mobilee kleding beschikbaar, dit kan geregeld worden bij de eigen leiding.