DRINGENDE OPROEP

Standaard

Medio juni van dit jaar zullen tijdens de Algemene Ledenvergadering twee bestuursleden hun taak neerleggen. Dat zijn Anja van Mourik (turnselectie en secretariaat) en Nico de Haan (voorzitter). Naast de reeds bestaande vacature zijn daarmee drie van de vijf bestuursfuncties vacant.

Iedereen zal begrijpen dat het niet realistisch is als twee personen de hele vereniging moeten besturen. Er zullen (al snel) knelpunten ontstaan en belangrijke taken zullen blijven liggen, met alle gevolgen van dien.

Vandaar deze dringende oproep om het bestuur te helpen weer op volle sterkte te komen.

Denk nou niet: besturen is niets voor mij. Het is absoluut een feit dat je met een dergelijke rol jouw maatschappelijke betrokkenheid zinvol kwijt kunt en je iets kunt betekenen voor velen. Het leren kennen van

(nieuwe) mensen is gegarandeerd en automatisch ‘groei’ je zelf door nieuwe ervaringen op te doen, jouw kennis te verrijken en je daarmee persoonlijk verder te ontwikkelen.

Dus, draag je Mobilee een warm hart toe en wil je bijdragen aan het voortbestaan en de ontwikkeling van de vereniging? Wil je een aantal uurtjes per week investeren in de vereniging én in jezelf? Neem dan contact op met onze huidige voorzitter Nico de Haan. Dit kan door te mailen naar voorzitter@mobilee-woerden.nl of te bellen op nummer 06-52330242.

Bestuur GV Mobilee