Topweekend voor turnsters

Standaard

Dit weekend hebben onze selectie turnsters uitstekend gepresteerd tijdens de district wedstrijden in het Topsportcentrum in Rotterdam.

Chloe, Fenna, Vivien, Sanne en Merel

Zaterdag middag was de aftrap voor de Mobilee 5de divisie senioren en zij gingen met maar liefst 6 medailles naar huis. In de meerkamp was er goud voor Sanne, Fenna werd 7de, Vivien 8ste, Merel 9de en Chloe 10de. Naast meerkamp prijzen waren er ook nog medailles voor de besten op ieder toestel.
Op sprong pakte Vivien goud en Sanne werd 1ste op brug, Fenna behaalde een eerste plaats op balk en op vloer werd Chloe 3e en Sanne nog eens 1ste!

Linda, Suzanne, Pomme, Ton en Lieke

En dit succes zette zich op zondag voort. Nogmaals 6 medailles erbij voor en dit maal voor de junioren in de 4de divisie. In de meerkamp pakte Pomme knap het zilver en Suzanne brons en Linda werd 5e.
En ook per toestel werden er nog prijzen gehaald. Op sprong en brug haalde Suzanne een gouden medaille. Op balk was het zilver voor Linda en het brons voor Pomme. En deze dames werden gesupporterd door de geblesseerde Lieke.

Tirza en Noor

Noor en Tirza turnde ook mooie wedstrijden bij de junioren 3de divisie. Op de meerkamp werd Noor tot haar eigen verbazing 1stee en greep Tirza net naast de madailles met een 4de plaats. Per toestel werden er ook nog flink wat medailles binnen gesleept door de junioren. Noor had patent op goud met ook nog een eerste plaats op vloer en balk en Tirza ging met 3x zilver naar huis voor sprong, brug en vloer!

Jolieve, Gabrielle, Eline en Lisa

En ook in de laatste ronde nog 5 medailles voor Mobilee bij de senioren 4de divisie! Eline pakte op de meerkamp heel knap het brons, Lisa werd 4de, Jolieve 9de en Gabrielle behaalde een 10de plaats. En ook hier werden er op de toestellen nog prijzen gepakt. Lisa pakte het brons op sprong. Eline goud op brug, zilver op balk en brons op vloer!

Wat was dit een ongelooflijk goed weekend voor de Mobilee selectie turnsters en hun trainers!