Veel medailles voor Mobilee turnsters

Standaard
Teams niveau 5 en F/G

Op 2 april werd er in Harzerwoude-dorp weer uitstekend geturnd door de Mobilee teams. Zilver voor de middenbouw meisjes in niveau 5 en zilver voor de dames team supplement F&G!

Op diezelfde dag was er ook Goud 🥇 voor Sanne in Rotterdam! In Rotterdam waren de jeugd en senioren supplement E individueel aan de beurt. Noa(4e), Tess(11e) en Rosalie(16e) begonnen vandaag en lieten mooie oefeningen zien. Toen was het de beurt aan Kyra(12e), Valerie(13e), Sandrine(14e) en Aimee(15e) die stabiel waren. En uiteindelijk Sanne(1e), Vivien(7e), Fenna(10e), Chloe(11e) en Merel(12e) die na een zenuwachtige start toch mooi geturnd hebben. Alle dames mogen weer trots zijn op hun prestaties.

En zondag was er in Rotterdam brons voor Pomme en Kylie! We startte deze dag met de junioren in supplement E. Pomme werd 3e, Linda 4e en Suzanne door een minder succesvolle balk oefening 10e. Toen was het de beurt aan de junioren in supplement D. Noor werd 5e, Aurelie 7e en Tirza maakte haar debuut in de 3e divisie met een 12e plaats. Als laatste waren onze senioren supplement D aan de beurt. Na hier en daar wat foutjes toch een mooie plaats voor alle dames. Kylie 3e, Lisa 4e, Gabrielle 5e, Eline 6e en Jolieve 8e. Ook deze meiden mogen trots terug kijken op deze dag.