Eindelijk weer wedstrijden!

Standaard

Zaterdag 12 maart hebben de Mobilee selectie middenbouw niveau 4 turnsters voor het eerst sinds 2 corona jaren weer een wedstrijd kunnen turnen. Dit betekende voor een aantal van deze jonge turnsters dus ook dat ze voor het allereerst een wedstrijd turnde, super spannend!
Maar de zenuwen werden onze turnsters niet de baas in de topsport arena van Rotterdam, er werd zelfs uitstekend geturnd. Alle 3 de teams gingen met het zilver naar huis! Gefeliciteerd dames, knap gedaan!

En zaterdag 19 maart hadden de Mobilee 2de divisie senior turnsters in Purmerend hun 2de kwalificatie wedstrijd. Gemma zat vol in de strijd om het goud, maar blesseerde bij het laatste toestel vloer haar enkel met een val in haar allerlaatste serie, wat resulteerde in een ritje naar de eerste hulp. Gelukkig lijkt het mee te vallen en zijn alleen haar enkelbanden stevig verrekt. Hierdoor helaas net buiten het podium, een 4de plaats. Li Yuan had een lastige voorbereiding naar deze wedstrijd toe met blessures, maar wist zich ondanks dat toch nog knap naar een 5de plaats te turnen en was de beste op vloer. En debutante in de 2de divisie Rosanne had ondanks een pittige val van balk zich knap hersteld en turnde naar een 9de plaats in het klassement. Hiermee heeft Gemma zich geplaatst voor de NK meerkamp finale en is Li Yuan eerste reserve.