Buitenlessen

Standaard

We proberen nu op verschillende plaatsen de eerste buitenlessen te organiseren. Het is niet eenvoudig om geschikte buitenlocaties te vinden, het weer is nog niet ideaal en we kunnen niet beschikken over toestellen uit de turnzaal, maar met enige creativiteit is er toch een spannende les van te maken! Hieronder een paar voorbeelden.

De turnselectie heeft nu op zaterdag een training in Batenstein-Buiten. Op Facebook vind je daar foto’s en een filmpje over.

De recreatief-turngroepen die op vrijdag les hebben in de zaal van De Regenboog gaan nu naar buiten op het naastgelegen speelveld. De turnsters die op dinsdag les hebben in de zaal Tournoysveld gebruiken nu het speelveld aan de Jan Steenstraat en een paar keer BatensteinBuiten. De turnsters en turners die les hebben in de zalen Oeralstraat en Bulwijk gaan in april naar BatensteinBuiten.

Hieronder foto’s van de buitenlessen van de recreatief-turngroepen: