Gevolgen gedeeltelijke lockdown

Standaard

De gedeeltelijk lockdown die nu geldt is bedoeld om de fysieke contacten tussen mensen zoveel mogelijk te beperken om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Toch blijft het mogelijk voor de amateursport om, onder aangescherpte voorwaarden, te blijven sporten. NOC*NSF, KNGU en Gemeente Woerden hebben voorwaarden gepubliceerd waaronder het mogelijk blijft binnen in sportzalen te sporten. Voor Mobilee betekent dit dat het bestaande lesprogramma voor jeugd en volwassenen in aangepaste vorm kan doorgaan. Alle leden zijn over de voorwaarden die vanaf heden gelden via e-mail op de hoogte gebracht.

In de week van 19 t/m 24 oktober zijn er geen lessen wegens de herfstvakantie. Voor de turnselectie gaan de trainingen echter wel door. Ook enkele lessen voor volwassenen gaan in die week door, de deelnemers daaraan zijn daarover geïnformeerd.

Proeflessen zullen gedurende de lockdown-periode niet worden gegeven. Alle aanvragen die daarvoor binnenkomen (op dit moment vooral via de acties “Sjors” en “Tryout” van Beweegteam Woerden) zullen wel worden beantwoord maar de aanvragers zullen op wachtlijsten worden gezet. Na de lockdown-periode worden de wachtlijsten in behandeling genomen en krijgt de aanvrager bericht over het volgen van de proefles. Als de aangevraagde les echter vol is kan geen proefles worden gevolgd.