District finales 4de divisie

Standaard
Zilver voor Kim op brug

Zaterdag hebben Rosalie Schwegler, Fenna Domburg, Pomme van der Stok en Sièna van Schaick na plaatsing meegedaan aan de districtsfinales in Amsterdam

Rosalie turnde zaterdag ochtend bij de Pupillen 1 D1 een stabiele meerkamp en kwam tot een keurige 15de plaats. Daarna was de beurt aan Fenna in de categorie Pupil 2 D1 en ook zij turnde een mooie wedstrijd, die haar een 17de plaats opleverde. Pomme turnde haar meerkamp finale bij de Jeugd 1 D1 en was sterk op brug, met 12.997 punten goed voor een vierde plaats. Helaas verloor ze op balk door foutjes weer veel punten en kwam ze in het eindklassement tot een 22ste plaats. De avond wedstrijd was voor de senioren en hier turnde Sièna voor Mobilee haar wedstrijd. Helaas zat het haar niet mee en moest zij wat foutjes incasseren en kwam ze tot een 28ste plaats.

Zilver voor Sièna op balk

En afgelopen zondag werden de toestel finales geturnd. En hier hadden Sièna en Pomme zich wederom voor geplaatst. Beide dames mochten turnen op balk en Sièna is hier knap 2de geworden met 10.75 en Pomme werd 5de. Kim van Sambeek had een toestelfinale op brug en hier mocht zij het zilver in ontvangst nemen met een score van een knappe 13.00 punten.