Medailles tijdens District Finales!

Standaard

Goud voor Eline Zilver voor Kim

Afgelopen zondag vonden in Sporthal Snellerpoort in Woerden de toestelfinales 5de en 6de divisie van het Rayon Zuid-Holland Noord plaats en dit werd voor Mobilee een zeer succesvolle dag.

In de eerste wedstrijd was er direct al brons voor Cloe van den Heuvel bij de junioren F op Balk. Nona Oosterveer greep met enkele tienden tekort net naast het podium op vloer bij de Senioren E en Fenna Ollfen had slecht enkele honderdste tekort voor het erepodium op sprong bij de senioren F.

Goud voor Sanne

In de tweede wedstrijd was er goud voor Sanne Baauw (senior E sprong) en Eline Helder (senior F brug) en zilver voor Sara Bierens (junior F vloer).

Ook de derde wedstrijd was succesvol voor de Mobilee turnsters. Nadine Gijzen pakte het zilver (senior E balk), Eline hHelder het brons (senior F vloer)

Naast de dames werd er dit weekend in Woerden ook geturnd door de Mobilee D1 Instap meisjes, onze jongste selectie turnsters. Zaterdag turnde Lynette Trompert (15de plaats) en Kim van Sambeek (19de plaats) hun allereerste District meerkamp finale. En zondag pakte Kim van Sambeek ook nog knap het zilver in de D1 brug finale.